3 thoughts on “Moshi + Paul

 1. Det ser helt herlig ut… kos deg masse! (Meeen halloo visste ikke at du hadde ny blogg!? Hvor ble av den gamle? Åhhh bokmerka mange av innleggene, men da kan jeg vel ikke se de lenger nå da??)

  Klemklem

 2. sv.

  Hei igjen! Ah, enig. Føler også noen ganger at jeg ikke FÅR TIL å skildre den nøyaktige stemningen etc, men at jeg vet hvordan det føles/ser ut i hodet mitt, hva personen gjør og tenker og hva som skjer, relasjoner osv, men så får jeg ikke til å SKRIVE det med ord. Ajhgjrhghg! Men men. Så kommer det noen setninger en tidlig morgen og så har jeg plutselig fått til noe bra.

  Tusen takk for tips, du har et KJEMPEpoeng! På hytta, hvis jeg har med meg macen, skriver jeg helt…uforstyrret. Jeg kan sitte i timevis å bare forsvinne inn i skriveverdenen min og se ut på vannet utenfor vinduet på loftet, er helt fantastisk. Og vet du hvorfor!? Fordi vi selvsagt ikke har internett der. Sååe. 😀 Skal (BØR) gjøre det mye oftere! Kanskje jeg skal lage en plan om når jeg kan være online osv. Aner ikke om det fungerer..har du noen forslag?

  Åååja! Takk for link 😀 Så dette er en fotoblogg da eller?

  Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *